Retour à la boutique

BOUTIQUE


Découvrez nos publications et outils d’interrelation à valeur psychologique ajoutée. Musclez votre « bonne forme psychologique », maintenez votre « souplesse relationnelle » et découvrez comment intensifier votre impact auprès des autres. D’ingénieuses idées cadeaux, pour accompagner ceux que vous aimez au-delà du moment présent!

100 de trucuri pentru o relație mai bună cu adolescenții

14,95$

Căutați noi perspective pentru a înțelege problemele actuale ale adolescenței? Vreți să vă ajutați tinerii să depășească numeroasele provocări care apar la orizont? Aveți nevoie de instrumente pentru a interveni în mod constructiv în evoluția lor? Danie Beaulieu vă propune modalități inovatoare de a vă transmite clar valorile și mesajele, încurajând totodată respectul, ascultarea și colaborarea.

Această carte vă oferă, de asemenea, o mulțime de sfaturi pentru stabilirea unei bune comunicări cu adolescenții, astfel încât toată lumea să iasă câștigătoare din această perioadă esențială a vieții, marcată de transformări profunde.

DANIE BEAULIEU este doctor în psihologie, conferen­țiar internațional și autoare a peste douăzeci de cărți. A susținut prelegeri în aproape cincisprezece țări. Pasiunea sa pentru copii, adolescenți, educație și o viață împlinită se face simțită atât în conferințele sale, cât și în lucrările pe care le-a scris.